Wie gaat de KNVB beker pakken?

Ajax - PSV is altijd een mooie wedstrijd. Nu het de finale van het bekertoernooi is, wordt het een nog spannendere wedstrijd. Na de

5-0 overwinning van PSV in de Johan Cruijff schaal, nam Ajax revanche door met 5-0 en 1-2 te winnen. Ajax gaat er alles aan doen om weer de dubbel te pakken. Ik verwacht dat het een spannende wedstrijd wordt maar dat Ajax laat zien dat ze kwalitatief verder zijn en de dennenappel mee naar Amsterdam nemen.

Tip 1: Ajax wint en beide teams scoren

Hier zit een groot risico aan, omdat deze wedstrijd alle kanten op kan gaan. De grote smaakmaker van PSV, Noni Madueke, speelt niet en dat is een groot voordeel voor Ajax. De grootste verrassing is dat Stekelenburg waarschijnlijk weer terug keert onder de lat. Met zijn gebrek aan wedstrijd ritme kan er zomaar een goal invallen van PSV. Ik vind dat Ajax over veel meer capaciteiten beschikt dan PSV en verwacht dat ze gewoon winnen. De odd is al helemaal belachelijk, voor deze bet krijg jij 3.20 keer je inzet. Ik zet er 2% op.

Tip 2: Tadic scoort en geeft een assist

Tadic zit er lekker in dit seizoen, met 12 doelpunten en 17 assist uit 29 wedstrijden is hij de belangrijkste man bij Ajax. Hij scoorde en gaf een assist in zijn laatste 2 wedstrijden. Hij neemt de penalty's, waarvan er zomaar 1 kan vallen. Voor een odd van 6 zet ik hier 1% op.

Tip 3: Asian totaal, over 1 doelpunten in de 1e helft.

Voor de mensen die niet weten wat deze bet inhoud zal ik het eerste even uitleggen. Je krijg je inzet terug bij 1 goal in de eerste helft en de bet is goed bij 2 doelpunten in de 1e helft. Er worden veel goals gemaakt bij Ajax - PSV, dat zal vandaag weer gebeuren. Beide teams willen snel die voorsprong pakken zodat ze met een goed gevoel de rust in kunnen gaan. Ik verwacht sowieso 1 doelpunt en dan heb je je inleg terug. Ik zet er 4% op.