We zoeken het geluk weer op in Zweden🇸🇪

Na de misser van gister proberen we het vandaag weer in Zweden. Met 4 mooie wedstrijden op het programma, zoeken we het geluk in 2 wedstrijden. Als aller eerst Schwartzman - Carreño Busta en als 2e wedstrijd Baez - Thiem. Met die 2 wedstrijden hebben wij een mooie combi samengesteld.

2 wedstrijden die een plek in de halve finale beslissen, een plek die alle 4 de mannen willen hebben.

Schwartzman is prima in vorm maar er moet zeker iets veranderen wil hij echt bij de grote namen horen, hij verliest nog net iets te vaak onnodig. In de eerste ronde heeft hij makkelijk Ymer verslagen wat ook geen verrassing was.

Gelukkig is zijn tegenstander voor vandaag ook niet in een extreme vorm. Na 4 opeenvolgende toernooien niet verder te komen dan de 2e ronde is hij dat dit toernooi wel weer. Hij won van Wawrinka en Ramos-Viñolas en mag het nu opnemen tegen de kleine Argentijn. 

Als 2e wedstrijd mag Baez het opnemen tegen Thiem. Baez kan goed uit de voeten op gravel en weet zijn wedstrijden daar vaak op te winnen. Na een knappe overwinning in Estoril (Portugal) heeft hij geen onnodige verliespartijen geleden. 

Thiem komt terug met een bijzonder verhaal. Door een polsblessure stond hij bijna een jaar aan de kant. In maart maakte hij zijn rentree, wat niet lekker verliep, hij verloor 7 wedstrijden op rij. 10 dagen gelden won hij zijn eerste wedstrijd op een Challenger toernooi in Salzburg. En nu heeft hij al 2 ATP wedstrijden gewonnen. 

Toch denk ik dat een volledig fitte Baez, Thiem verslaat.

Deze bet past ook weer goed bij de analyse. Ik heb deze 2 picks uitgekozen.