We zijn weer back op de website met NBA!

We zijn terug van weggeweest. Vanaf vanavond gaan we weer vol aan de bak met de site. Er staat 1 wedstrijd op het programma deze nacht. De Timberwolves mogen het opnemen tegen de Grizzlies in eigen huis. De Play-offs tegen elkaar verloopt tot nu toe erg spannend. De eerste keer wisten de Timberwolves te verassen, maar de 2 keer daarna wonnen de Grizzlies. Daarna wonnen beide teams nog 1 keer waardoor het nu 3-2 staan voor de Grizzlies, alles om voor te spelen dus. Ik heb 3 hele mooie picks gevonden.

Tip 1: Desmond Bane over 21.5

Hij heeft deze line in zijn afgelopen 3 wedstrijden gehaald. Ook willen de Grizzlies vandaag winnen zodat ze niet nog een beslissende wedstrijd moeten spelen. Hij zou dus veel minuten maken om de overwinning binnen te slepen. Als hij weer zo goed blijft gooien vanaf de 3-punt lijn komt deze bet helemaal goed. Ik zet er 3% op.

Tip 2: Memphis Grizzlies wint

Net zoals hierboven vermeld is verwacht ik dat de Grizzlies alles op alles zetten om te winnen zodat ze geen alles bepalende wedstrijd moeten te spelen. Ik vind de odd veel te hoog en zet er ook 3% op.

Tip 3: Minnesota Timberwolves wint de eerste helft

Ze hebben nu van de 5 play-off wedstrijden tegen de Grizzlies 4 keer de eerste helft gewonnen, en dan kwamen de mannen uit Tennessee weer terug met een knappe comeback. Ik laat een odd van 2.02 niet liggen met deze mooie statistieken! Ik zet er wel maar 1.5% op.