We zijn weer back met de NBA bets

Dit is tot nu toe de sport die het lekkerste loopt op deze website! Na de 5 van de 5 goed van eergisteren, hadden we er 2 van de 3 goed gisteren. Wij hopen die lijn door te trekken naar vandaag en hebben 3 heerlijke bets klaar staan.

Tip 1: Joel Embiid over 31.5 punten

We beginnen, met wat ik vind, de leukste en spannendste wedstrijd. Philadelphia 76ers tegen Milwaukee Bucks. Embiid tegen Antetokounmpo. Deze bet gaat over die eerste. Deze man gooit ontzettend veel punten bij elkaar, en helpt daarmee zijn team naar de 2e plaats in de Eastern conference. in zijn laatste wedstrijd gooide hij 37 punten. De paar keren daarvoor haalde hij het net wel/net niet. Ik denk dat dit weer zoiets wordt dus het is nog wel spannend. Voor een odd van 1.75 laat ik deze niet liggen. Ik zet hier 2% op omdat het nog wel spannend kan worden.

Tip 2 Utah Jazz wint de 1e helft

Deze bet is in de laatste 4/5 onderlinge wedstrijden gevallen. Beide teams zijn echt extreem uit vorm, ik denk dat Utah Jazz daar weer het snelste in kan komen en daar is zo'n tegenstander erg fijn voor! Betcity.nl geeft hier een odd van 2.00, dat vind ik wat aan de hoge kant. Deze bet is ook risky, dus ik zet er 1% op

Tip 3: Luka Doncic haalt een double-double

In deze bet heb ik het meeste vertrouwen, maar geeft ook een lagere odd. Deze Doncic neemt het vandaag met de Mavericks op tegen de Lakers. De Lakers verkeren in een extreem slechte vorm en krijgen veel punten tegen. Deze bet is in zijn vorige 3 wedstrijden gevallen en ik verwacht dat dit weer gebeurd. De odd is 1.62 en ik zet hier 4% op.