We stelen de nacht, maar liefst 7 NBA bets

De play-ins komen steeds dichterbij en elk team wil nog een eindsprint neerzetten om zo hoog mogelijk te eindigen, alles op alles dus! 

Tip 1: Tyrese Maxey over 1.5 3pts

Ik verwacht dat de 76ers de Pacers helemaal weg spelen, dan geven ze de grote spelers zoals Embiid, Harden en Harris rust. Dan komt er nog meer ruimte om voor hem zijn 3pts te maken. Ik zet hier 3% op

Tip 2: Moses Brown over 9.5 rebounds 

Cleveland moet winnen als ze de play-ins willen overslaan, ze zullen dus alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen. Ik denk dat brown, wat hij ook in zijn vorige 3 wedstrijden deed, 10 rebounds of meer pakt! Ik zet hier 2% op.

Tip 3: LaMelo Ball over 19.5 punten

In 6 van zijn laatste 7 wedstrijden viel deze bet. Ook hij moet samen met Charlotte Hornets nog een paar keer winnen om nog een beetje omhoog te klimmen. Daar gaat hij vannacht mee helpen door 20 punten te gooien. Ik zet hier 2% op

Tip 4: Trae Young over 2.5 3pts

Deze bet ben ik het meest overtuigd van, in zijn laatste 8 wedstrijden viel deze bet 7 keer. De laatste paar wedstrijden gooide hij er zelfs 4. Ik zet hier 4% op. 

Tip 5: Giannis Antetokounmpo over 48.5 assist, rebounds en punten 

Deze man is niet te stoppen, als hij een goede dag heeft gooit hij 40 punten en dan is deze bet zo goed als binnen, voor een odd van 1.85 laat ik dit zeker niet liggen. Ik ga hier niet teveel over uitleggen, deze pick heeft een extreem lekkere value, ik zet er 2% op.

Tip 6: Nikola Jokic over 13.5 rebounds

Deze bet viel in zijn laatste 3 van zijn 4 wedstrijden. Een beest onder de basket. Ook hij moet winnen om de play-ins over te slaan. Hij gaat daar een groot aandeel in hebben. Ik zet hier 2% op. 

Tip 7: Donovan Mitchell over 26.5 punten

Ook hier weer, Utah Jazz moet winnen. Dat is 1 hele grote reden waarom deze bet kan vallen. Hij gooide gemiddeld 29.5 punten dit seizoen en deze bet viel in 9 van zijn laatste 10 wedstrijden.