Gaan we weer de nacht met dikke winst afsluiten?

Na een paar goede nachten achter elkaar gaan we deze nacht ook weer zoveel mogelijk proberen te pakken! Er is weer een boordevol aanbod met maar liefst 11(!) wedstrijden.  

Tip 1: Nikola Jokic over 27.5 punten

Nikola Jokic speelt met Denver Nuggets tegen de Indiana Pacers. Dat hoort een walk-over te zijn voor de Nuggets. De Pacers kregen in hun laatste 3 wedstrijden gemiddeld 132 punten tegen. Dat is erg veel, ik verwacht dat dat vannacht weer zo wordt, dan ben ik er ook van overtuigd dat Jokic minimaal 28 punten gooit. Odd is 1.89 en ik zet hier 2% op.

Tip 2: Luka Doncic haalt een double-double

Gisteren had ik ook deze bet gedeeld, toen haalde hij zelfs een triple-double. Ik denk dit hij dat vandaag weer gaat doen. Deze bet is in zijn vorige 4 wedstrijden gevallen . De odd is 1.83 en ik zet hier 2% op.

Tip 3: Jayson Tatum over 27.5 punten

Deze 203 centimeter lange amerikaan weet goed hoe hij 3 punters kan gooien, maar hij gooit ook vaak 2 punters. Een alleskunner eigenlijk. In zijn vorige 5 wedstrijden gooide hij 4 keer meer dan 27.5 punten. Over deze bet ben ik het meest zeker en ik vind de odd extreem lekker. Voor een odd van 1.80 zet ik hier 3% op.

Tip 4: Ayton Deandre haalt een double-double

Deze bet viel in 4 van zijn laatste 5 wedstrijden. Ze spelen vanavond tegen Golden State Warriors, zij hebben van hun laatste 7 wedstrijden 6 verloren. Als deze man met zijn 211 centimeter veel onder de basket verschijnt dan zie ik deze makkelijk goed komen. De odd is 1.85, ik zet er 2% op. 

Combineer alles en je komt op een 11.52 odd uit!๐Ÿ”ฅ๐Ÿš€