Gaat Atletico Madrid stunten in eigen huis?

Na de moeizame 1-0 overwinning voor Manchester City, is er nog alles om voor te spelen voor beide ploegen. City moet oppassen voor de ploeg van Simeone die, net zoals tegen Liverpool 2 jaar geleden, uit het niets een stunt kunnen maken. Ik verwacht weer een taaie pot maar dat city er met de overwinning vandoor gaat.

Tip 1: De Bruyne schiet vaker dan Griezmann

In de vorige wedstrijd schoot de belg 5 keer. Atletico Madrid wist geen eens 1 schot te lossen. Aangezien het maar 1-0 is geworden verwacht ik dat De Bruyne speelt, en daarbij ook veel van afstand zou gaan schieten. De defensie van Atletico is erg sterk en daar kom je niet zomaar doorheen. Ik vind Griezmann erg matig spelen de laatste tijd en verwacht dat hij niet zoveel gaat schieten. Ik zet hier 3% op.

Tip 2: Correcte score 1e helft, 0-0

Ik denk dat Atletico zo lang mogelijk de nul probeert te houden en dan gaan counteren. Net zoals vorige wedstrijd vallen er weinig goals en bijt City zich vast in de stugge verdediging van de Madrilenen. Hier zit wel value op, maar het is een groot risico omdat door 1 klein foutje er een goal kan komen. Ik zet hier 1% op.