Gaan de mannen uit Glasgow weer een succes boeken?

Het team van Giovanni van Bronckhorst is een team om rekening mee te houden. Na de knappe overwinning tegen Dortmund, wisten ze ook Crvena Zvezda te verslaan. Ze staan nu virtueel 1-0 achter maar dat kunnen ze nog makkelijk rechtzetten. Ik verwacht, met de kwaliteiten die de Rangers hebben, dat ze dat ook gaan doen.

Tip 1: James Tavernier scoort.

De beste man neemt de penalty's en vrije trappen. Rangers moet in de aanval en het zou me niks verbazen als Braga aan de noodrem moet trekken. Hij heeft in zijn laatste 5 Europa League wedstrijden 4 goals gemaakt. De rechtsback die extreem hoog speelt kan zomaar een goaltje maken. Voor een odd van 4.20 ga ik hem zeker spelen. Wel met maar 1%.

Tip 2: Rangers bereikt de volgende ronde.

Ik heb veel vertrouwen in hun. Ze werden 2e in hun poule achter Olympique Lyon. Daarna liep alles gemakkelijk en gingen ze zonder al te veel problemen door naar de kwartfinale. Ze hebben hun eerste wedstrijd met 1-0 verloren maar ik verwacht dat ze dat vandaag goed gaan maken. Braga werd ook 2e in de poule achter Crvena Zvezda. Daarna hadden ze het erg lastig tegen Sherrif Tiraspol, ze wonnen na penalty's en konden zich opmaken voor een lastige 2 wedstrijden tegen Monaco. Daar kwamen ze zonder kleerscheuren doorheen. Ik verwacht dat Rangers hun spel oppakt en over Braga heen walst. Ik zet hier 2% op.

Tip 3: Rangers over 14.5 schoten

Rangers moet komen en zal al snel proberen de 1-0 proberen te maken. Tegen de stugge verdediging van Braga is dat erg lastig. Daarom zullen ze wanhopig worden en veel vanaf de 2e lijn gaan schieten. Deze bet is het meest safe en ik zet hier 3% op.