Wordt het weer samba voor het onverslaanbare Brazilië?

Vannacht staan weer een paar leuke wedstrijden op het programma in de Conmebol. Wij zoomen in op 3 van die wedstrijden. We beginnen met Chili - Uruguay. Beide teams kende een extreem slechte start van de kwalificatie, Chili dacht na 11 speelrondes het tij te keren door 3 keer te winnen. Dat was tevergeefs want na de nederlaag tegen Ecuador viel hun WK droom in duigen. 

Bij Uruguay begon het wisselvallig, met 2 overwinningen en 2 nederlagen uit hun eerste 4 wedstrijden moest er iets veranderen. Dat gebeurde en ze bleven 6 wedstrijden ongeslagen, maar met 2 overwinnen en 4 gelijke spelen was dat nog niet genoeg. Ze verloren toen 4 keer, maar hebben nu al 3 keer achter elkaar gewonnen en daarmee zijn ze officieel gekwalificeerd voor het WK.

Aangezien ze beide voor niks meer spelen en Uruguay meer in vorm is verwacht ik dat Uruguay met de overwinning naar huis gaat. Ik ga liever voor de meer safe optie dus ik zet Uruguay or draw. Dat geeft een odd van 1.68 en ik zet er 3% op.  

Dan reizen we af naar Ecuador, daar nemen zij het vandaag op tegen het grote Argentinië van Leo Messi. Argentinië heeft deze kwalificatie nog geen wedstrijd verloren, en verkeren in bloedvorm. Ecuador heeft ook een extreem knappe kwalificatie achter de rug en staan 3e. Het verschil tussen de 2 landen is alsnog erg groot, 13 punten. Dat laat zien hoe erg Argentinië en Brazilië boven iedereen staan. Argentinië gaat waarschijnlijk, net zoals zaterdag, met een b-team spelen. Alsnog denk ik dat ze wel winnen. Ik zet Argentinië wint, daar zet ik 2% op. Als je een optie wilt die iets safer is kan je Argentinië ongeldig bij gelijkspel spelen! 

Dan gaan we nu door naar het ongenaakbare Brazilië. Ik heb een hele mooie odd gevonden voor een doelpuntenmaker. Philippe Coutinho is de naam, hij scoorde vrijdag nog in de 4-0 overwinning tegen Chili. Hij heeft in 4 gestarte wedstrijden 3 doelpunten gemaakt. De kans is aanwezig dat hij op de bank zit en dus niet speelt. Hij heeft natuurlijk in de winter een transfer gemaakt naar het Aston Villa van Steven Gerrard. Daar zien we weer een glimp van zijn tijd bij Liverpool terug. Hij heeft nu ook al 4 goals gemaakt in de Premier League en hij weet dus wat scoren is. Een doelpunt van deze man staat op 3.10. Ik zet hier 1% op.

Dan gaan we naar de laatste bet voor dit artikel. Daarvoor blijven we in Bolivia. Als we kijken naar de afgelopen 4 wedstrijden zijn dit de uitslagen: 5-0, 3-0, 0-0, 5-0. Daarin zien we dat Brazilië veel sterker is en vaak met grote uitslagen wint. Ik vind dit een leuke odd, en denk dat alleen de 3 goals voor Brazilië lastig gaan worden. Die kan je weghalen voor een odd van 2.85. Ik laat hem lekker zo en zet hier 0.5% op!