🎾COMBI VAN DE DAG: Kwartfinales in Miami🎾

Weinig ATP/ WTA tennis vanavond maar alsnog een lekker betje kunnen vinden!🕵️‍♀️

We zijn inmiddels aangebroken bij de Kwartfinales van het ATP toernooi in Miami. Er worden vanavond/vannacht 2 wedstrijden gespeeld bij de mannen en 2 bij de vrouwen. Ik heb een mooie combi gevonden met deze 2 wedstrijden. Badosa-Pegula en Ruud-Zverev. We beginnen met Badosa. 

Tip: Badosa wint

Badosa verkeert in een redelijke vorm. Ze heeft nog geen set verloren dit toernooi en stroomt makkelijk door naar de volgende rondes. Vorig toernooi, in Indian Wells, verloor ze in de halve finale van Sakkari. Een prima resultaat voor de Spanjaard. Pegula doet het ook degelijk maar niet geweldig, nadat ze vorig toernooi er verrassend in de eerste ronde uit ging wil ze zich dit toernooi weer bewijzen. Dat heeft ze tot nu toe goed gedaan, maar ik verwacht dat Badosa deze wedstrijd gemakkelijk wint.

Tip: Zverev wint 

Om deze combi af te ronden gaan we weer naar de mannen. Daar nemen Ruud en Zverev het in de nacht tegen elkaar op. Ruud kwam gemakkelijk door de eerste 3 rondes heen. Hetzelfde geldt voor Zverev. Ze spelen op hardcourt, ik verwacht dat Ruud, als gravel specialist, het te lastig krijgt tegen Zverev en verliest. 

Dan kom je uit op een mooie 2.02 odd. Ik zet hier 4% op.