Combi van de dag: heerlijke odds!

Na de verhitte wedstrijd in Rotterdam mag Feyenoord nu afreizen naar Praag voor een pittige wedstrijd. De gemoederen liepen hoog op in de Kuip en Feyenoord vond dat ze erg benadeeld werden door de scheids. Ze zijn aan elkaar gewaagd en het belooft weer een leuke wedstrijd te worden. Om de combi af te maken reizen we af naar Rome waar de value op Bodø Glimt extreem hoog ligt. De mannen uit Noorwegen wonnen met 2-1 in het kouden noorden. Ik denk dat Roma het nog erg lastig kan krijgen.

Tip 1: Slavia Praag - Feyenoord, beide teams scoren

Ze hebben al 3 keer tegen elkaar gespeeld en 3x wisten beide teams 1 keer te scoren. Feyenoord heeft btts gezien in 67% van hun Conference League wedstrijden. Slavia Praag heeft btts gezien in 82% van hun Conference League wedstrijden. Beide teams weten dus gemakkelijk het net te vinden. In zo'n alles of niets wedstrijd moet een team komen als ze 1-0 achter komen. 

Tip 2: Bodø Glimt wint met handicap +3

De odd is maar 1.26 maar die odd is echt gestoord. Bodo mag met 2 doelpunten verschil verliezen (2-0, 3-1, 4-2 enz.). Ik verwacht dat Bodø Glimt het Roma extreem lastig gaan maken en misschien wel kunnen winnen. Ze gaan nooit dik verliezen van hun. Bodø heeft al 8 maanden niet meer verloren dus ze barsten van het zelfvertrouwen.

Ik zet hier 3% op.