Combi van de dag: Een heerlijke EL combi!

Er staan weer een paar leuke wedstrijden in de Europa League op het programma. Ik heb een leuke combi uitgekozen met 2 wedstrijden. De statistieken zien er geweldig uit! We beginnen met Barcelona en gaan daarna naar Portugal toe.

Tip 1: Barcelona wint

Na de komst van Xavi is Barca niet meer te stoppen. Ze zijn nu 13 wedstrijden ongeslagen en hebben hun laatste 4 wedstrijden gewonnen. Met een overwinning op Real Madrid en Sevilla kruipen ze steeds dichterbij de eerste plek in de LaLiga. Deze eindsprint komt waarschijnlijk net iets te laat. Frankfurt is erg wisselvallig. Met 4 gelijkspellen in hun laatste 4 wedstrijden zoeken ze weer naar een overwinning. Frankfurt speelt vandaag thuis maar desondanks denk ik dat FC Barcelona de overwinning weet te pakken. 

Tip 2: Braga over 0.5 doelpunten

Rangers, die een zware overwinning te verwerken hebben, krijgen in uitwedstrijden gemiddeld 1.17 goals tegen. Braga weet dat ze een goaltje moeten maken, anders wordt het wel een hele lastige opdracht om uit bij Rangers te winnen. Zij kunnen gemakkelijk scoren, en scoren gemiddeld 1.67 keer per wedstrijd. Ik verwacht dat ze in deze thuiswedstrijd wel hun goaltje mee pikken.