2 heerlijke wedstrijden in Australië

Er staan weer 2 heerlijke wedstrijden op het programma in Australië. Ze beginnen beide om 11:05. Ik heb een hele mooie verdubbelaar gevonden en die ga ik hieronder delen met jullie!

Tip 1: Melbourne Victory wint

De mannen uit Melbourne zitten er erg lekker in, ze hebben al 9 wedstrijden achter elkaar niet meer verloren. Met als kers op de taart, de onverwachtse 3-0 overwinning op hun stadsgenoten. Brisbane Roar zit er minder lekker in en heeft van zijn laatste 5 wedstrijden er 1 gewonnen. Melbourne Victory doet ook nog mee voor de 2e plek maar dan moeten ze vandaag winnen. Ik verwacht dat dat gebeurd. Je krijgt hier een hele lekkere odd voor!

Tip 2: Syndey FC - Adelaide United over 0.5 goals 1e helft

Om deze combi af te maken heb ik nog een lage odd erbij genomen die het precies een verdubbelaar maakt! Voor deze bet hoeft er maar 1 goaltje in de 1e helft te komen, in het doelpuntrijke Australië zie ik dat zeker gebeuren. In hun laatste 13 onderlinge wedstrijden viel er een goal in de eerste helft. In de laatste 11 wedstrijden van Sydney FC viel er een goal in de eerste helft. In de laatste 12 wedstrijden van Adelaide United viel er 10 keer een goal in de eerste helft.

Ik zet hier 3% op!